Persoonlijke golflessen

persoonlijke golflessen edwin koene golf pga professional golfactiviteiten
Eerst ga ik mensen op hun gemak stellen en vertrouwen winnen; mezelf enigszins kwetsbaar opstellen. Golfen is moeilijk. Wat probeert iemand te doen, hoe is het denkproces. Zijn er verkeerde veronderstellingen? Vast wel ..

Ik tracht duidelijk te maken dat er zogezegd teleurstellingen kunnen ontstaan. Dan ben ik heel duidelijk; vraag… Vraag wat er aan de hand is en we zoeken samen naar de oplossing. Dit is voor mij een basisvoorwaarde die ik wil creëren om didactisch verantwoord te golfen. Bij beginners is dat golfen makkelijker als ze nog niet met enige voorkennis bij mij beginnen, dan wordt de basis solide vanaf ‘t begin opgebouwd. Anderen die al informatie hebben kan ik aanvullen of omturnen naar wat voor leerling en mij bevorderlijk wenst te zijn. Ik wil geen golfleraar zijn die zegt dat er 1 manier is en basta! Ik streef naar interactie en uiteindelijk naar doelen alsof ze ‘t zelf hebben ontdekt.

Ik zal dan later op de achtergrond kunnen stellen voor mezelf; ziezo, die was/is goed bezig!

“Vraag wat er aan de hand is en we zoeken samen naar de oplossing. Dit is voor mij een basisvoorwaarde die ik wil creëren om didactisch verantwoord te golfen.”